Type and press Enter.

Wszystkie opinie

Opinie klientów

R
Roman Utracki
★★★★★
21 marca 2022
Jestem zadowolony z usługi, chociaż zaniepokoiło mnie wezwanie serwisu (na drugi dzień po usłudze) w celu ponownego napełnienia instalacji klimatyzacji spowodowanej awaria urządzenia. Póki co jest ok. Odbieram to działanie pozytywnie, zobaczymy jak klimatyzacja będzie się sprawować latem. Roman
J
Jędrzej Traczykowski
★★★★★
21 marca 2022
Bardzo polecam. Koszt serwisu poznałem podczas umawiania wizyty i jej faktyczny koszt był zgodny z kosztorysem. Usługi realizowane w szybkim tempie, bardzo miła i profesjonalna obsługa, 'customer care' na najwyższym poziomie.
K
Krystian Kru
★★★★★
21 marca 2022
Po tyg oczekiwania na diagnoze usterki w aso volkswagena odmowili mi naprawy ze wzgledu na niewiedze postanowilem zaufac panom z vcentrum jak sie okazalo byl to strzal w 10 za niskie cisnienie oleju w mojej audi q5 okazala sie byc zatkana odma przyczyna zdiagnozowana i usunieta. Obsluga na bardzo wysokim poziomie panowie traktuja klijenta z szacunkien szczegolne podziekowania dla pana Michala za potraktowanie mojej sprawy priorytetowo za wzgledu na konczacy sie urlop. Pozdrawiam i polecam 🙂
P
Paweł Gasperowicz
★★★★★
21 marca 2022
Korzystam z usług Pani Sylwi Żmudy od kilku lat regularnie w zakresie ubezpieczeń samochodów jak również ubezpieczeń w czasie wyjazdów za granicę. Z czystym sumieniem polecam Panią Sylwię jako profesjonalistkę i kompetentną osobę.
P
Pawel Kolodziejczyk
★★★★★
21 marca 2022
Gorąco polecam VCentrum nie tylko jako dealera samochodowego, ale także ich usługi dot. zakupu polis i doradztwa przy ubezpieczeniach. Pani Sylwia za każdym razem przygotowuje oferty, których zwyczajnie inni brokerzy nie są w stanie przebić, a przy tym jest bardzo kompetentna przy proponowaniu właściwych produktów ubezpieczeniowych.
J
Janusz Meblehot
★★★★★
21 marca 2022
Dla mnie w pełni godna polecenia profesjonalna firma. Dodatkowym plusem dla V Centrum jest to, ze to właśnie TU znalazłem po wielu latach poszukiwania rzadkiej wersji pojazdu. Auto jest nie malowane bezwypadkowe i serwisowane . Kolejnego auta z silnikiem V 8 będę szukał u Was 🙂
J
Joanna Wesołowska
★★★★★
21 marca 2022
Super serwis polecam Wam Pana Waldemara fachowiec i miły.
P
Przemysław Mazur
★★★★★
21 marca 2022
Profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie. Niektóre ASO mogą się uczyć od nich.
L
Lewart Lewandowski
★★★★★
18 marca 2022
Super profesjonalna obsługa, powłoka nałożona super. Auto wygląda jak by wyjechało prosto z fabryki. 100% zadowolenia
N
Nuroslaw Nurecki
★★★★★
18 marca 2022
Polecam! Do VCentrum przyjechałem z dość dużą rysą na masce przy podszybiu. Naprawa wyszła lepiej niż się tego spodziewałem i obyło się bez konieczności lakierowania maski. Potwierdzam opinie z innych komentarzy, że obsługa jest na bardzo wysokim poziomie i cała firma robi bardzo profesjonalne wrażenie.
K
Krzysztof Kozik
★★★★★
18 marca 2022
Najlepsza stacja z jaką się do tej pory spotkałem mam auto w którym w jednej z lamp jest bardzo utrudniony dostęp do regulacji większość stacji kiedyś odsyłała mnie z kwitkiem że trzeba pół auta rozłożyć żeby wyregulować a w tej stacji panowie chic ciężko zrobią bez problemu mila uprzejma życzliwa obsługa auto na przeglądzie jest przejzane od dachu po spod nie ma to tamto jeżdżę na tą stacje autem i motocyklem i będę jeździł dopóki będzie ta stacja istniała gorąco polecam 100% profesonalizm a co za tym idzie bezpiecznie na drodze ponieważ dzięki tak zetelnej obsłudze wiemy co mam zużyte i co należy wymieniac jeszcze raz gorąco polecam.
R
Robert Pysiak
★★★★★
18 marca 2022
Wszystko w jak najlepszym porządku. Pełne sprawdzenie wszystkich parametrów technicznych pojazdu, strefa klienta, szybko i sprawnie.
P
Paulina Kinga
18 marca 2022
W VCentrum likwidowałam szkodę komunikacyjną, którą na początku nieudolnie zajęlam się sama. Po zgłoszeniu do Centrum Likwidacji VCentrum sprawa została załatwiona i nie musiałam się zajmować tą sprawą. Ponadto, szkoda zlikwidowana w sposób mega profesjonalny. Po naprawie nie ma ani śladu a co więcej - malowane fragmenty niczym nie odróżniają się od pozostałych fragmentów auta. Bardzo dziękuję za pomoc!
A
Agnieszka Piechna
★★★★★
18 marca 2022
Fachowa i uprzejma obsługa zawsze frontem do klienta. Wysoka jakość usług. Dbałość o szczegóły. Kilka razy przekonałam się też o nieuczciwości innych warsztatów, bo dopiero podczas wizyty w VCentrum dowiedziałam się o faktycznym stanie rzeczy. Wygodna lokalizacja. Oba punkty mają przestrzeń, gdzie można wygodnie poczekać przy kawie/herbacie. Czyste łazienki. W pobliżu obu punktów jest centrum handlowe i można spokojnie się przejść i załatwić np. jakieś zakupy. Polecanko!
L
Lukasz Szukasz
★★★★★
18 marca 2022
Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Wszelkie formalności zostały "załatwione" za mnie, włącznie z podstawieniem samochodu zastępczego przez Towarzystwo Ubezpieczeniowe.
K
Karolina D
★★★★★
18 marca 2022
Naprawdę fajna obsługa. Naprawdę niedrogo. Miałem spore wgniecenie w klapie aluminiowej mojej Tesli Model X. Jakościowo zrobili super. Niedrogo. 2 tys. z kawałkiem za usługę. Dzięki Panowie! Pozdrawiam, Daniel D.
K
Krzysztof Wencław
★★★★★
18 marca 2022
Bardzo miła i kompetentna ekipa, serwis i dbanie o auto na pierwszym miejscu, konkurencyjne ceny. Polecam!
K
Krzysztof Rudnik
★★★★★
18 marca 2022
Pierwszy raz robiłem przegląd w VCentrum. Sprawna obsługa na etapie oferty i później pracy przy przeglądzie. Jest miejsce gdzie można pracować w trakcie przeglądu.
K
Karol Gruszka
★★★★★
18 marca 2022
Znakomita, fachowa, szybka i warta swojej ceny obsługa. Chłopaki mówią jak jest, nie zlecają niepotrzebnych i kosztownych napraw, cenią czas i portfel klienta. Mocno polecam
I
Izabela Gu
★★★★★
18 marca 2022
Obsługa jak zwykle na wysokim poziomie. Jako klient otrzymałam pełną informację o stanie auta. Pan Radosław Wiśniewski jako opiekun klienta przewyższa standardy ASO.
M
Michal Dziuba
★★★★★
18 marca 2022
Mieliśmy nieciekawy "wypadek" z akumulatorem i alternatorem. Po wcześniejszym telefonie, podstawiliśmy auto lawetą pod warsztat i Panowie szybko zajęli się usterką, przy okazji wymieniliśmy olej w silniku. Super obsługa, polecam i na pewno będę się u Was serwisował. 🙂
A
Adam Lamentowicz
★★★★★
18 marca 2022
Bardzo dobrej jakosci uslugi. Profesjonalizm powyzej wiekszosci ASO, a napewno zdecydowanie powyzej jakosci ASO JLR w Warszawie. Ceny odzwierciedlaja jakosc ale sa nizsze od ASO. Polecam.
A
Ala Sajewicz
★★★★★
18 marca 2022
Na początek świetny kontakt z kompetentnym doradcą i dobra diagnoza usterki - problemu z przednią szybą. Naprawa bez zarzutu, w przewidzianym czasie i według kosztorysu. Miłym zaskoczeniem na koniec było odebranie czystego auta. Już wiem, gdzie warto wrócić na przegląd i konserwację.
M
Mateusz Es
★★★★★
18 marca 2022
Do VCentrum udałem się zaraz po zakupie samochodu, z polecenia. Zdecydowanie najlepszy serwis w Warszawie i okolicy, jaki znam. Poziom obsługi klienta, terminowość i jakość usług 5/5.
E
Ernest Kuchar
★★★★★
18 marca 2022
Jedyny serwis w Warszawie, który oferuje usługę door to door. Jestem bardzo zadowolony i będę regularnie korzystał. Polecam z przekonaniem po sprawdzeniu w praktyce.
A
Adam Napierajski
★★★★★
18 marca 2022
Mega profesjonalizm. Poradzili sobie z problemem w mojej 911, na którym poległo kilku innych mechaników. Dziękuję Panowie za pomoc.
C
Czarek Bajera
★★★★★
18 marca 2022
Serwisuję już tutaj drugi samochód i nie mam większych uwag. Jakość serwisu autoryzowanego 30% taniej. Mechanika i elektronika zawsze trafnie zdiagnozowana za pierwszym razem, a ostatnio także naprawa blacharska zrobiona idealnie. Jeśli kiedykolwiek miałem uwagi do innych napraw, wszystko było poprawiane sprawnie i bezkosztowo z mojej strony. VCentrum to jedyny serwis, który do tej pory mnie nie zawiódł i z którym współpracuje tak długo. Polecam.
M
Monika Kowal
★★★★★
18 marca 2022
To jest moja kolejna wizyta w serwisie VCentrum , która zakończyła się dużym zadowoleniem po odebraniu samochodu. Zlecałem już przeglądy ogólne, naprawy układu hamulcowego (tarcze, klocki) , diagnostykę komputerową czy doposażenie BMW X5 w kamerę cofania wraz z jej adaptacją. Także wszechstronne wizyty, które były zawsze wykonane w czasie umówionym, zawsze na najwyższym poziomie ze wsparciem telefonicznym kierownika serwisu (pana Jacka) i który na bieżąco przekazuje informacje o stanie naprawy , bądź informacje wymagające ustaleń w trakcie naprawy. Tym razem wyzwaniem było znalezienie stuków (luzów) w zawieszeniu przednim, które ujawniały się nieregularnie. Poszukiwania wymusiły częściowe rozpięcie kilku elementów zawieszenia by dotrzeć do miejsca które pozwoliło potwierdzić właściwy element do wymiany, a co nie było jednoznaczne nawet na urządzeniach sprawdzających. Jednym zdaniem, bardzo sprawnie, profesjonalnie i w bardzo miłej i przyjaznej atmosferze przebiegła kolejna wizyta. Czego chcieć więcej :)? mogę tylko z czystym sumieniem polecić nowym klientom serwis VCentrum , który zapewnia profesjonalną obsługę przy sporo niższych kosztach serwisowych . Polecam i pozdrawiam 🙂
T
Tomasz Krysa
★★★★★
18 marca 2022
Kilka razy zlecalem w tym serwisie przeglad samochodu przed zakupem i zawsze był zrobiony b. dobrze (wyszły na jaw kosztowne do usunięcia mankamenty). Dodatkowo w innym aucie (ale też Audi) miałem problem z rozładowywaniem akumulatora, który sprawnie został zdiagnozowany i skutecznie naprawiony. Ostatnio przyjechalem z problemem wykrywania nieistniejacej przeszkody przez czujnik parkowania. Szybko okazało się, że problemem jest nieznacznie odstająca ramka z tablicą rejestracyjną. Dostałem gratis nową ramkę i zadowolony pojechałem do domu. Także polecam ten serwis :).
G
Grzegorz Brzeziński
★★★★★
18 marca 2022
Szczerze mogę polecić wszystkim ten serwis, obsługa na najwyższym poziomie. Po wizycie u mnich moje Audi nie chce jeździć do innych serwisów.
B
Bartłomiej Sawa
★★★★★
18 marca 2022
Bardzo profesjonalny serwis, uprzejma obsługa klienta a także szybka wymiana podzespołów mechaniki pojazdu, bezproblemowo i solidnie. Polecam każdemu użytkownikowi marki Volkswagen.
M
Marcin Zatyka
★★★★★
18 marca 2022
Jestem klientem Vcentrum od kilku lat, serwisuje u nich swoje Volvo, serwis zawsze jest kompletny i w dobrej cenie, a samochód po serwisie jest umyty. Od niedawna serwisuje i naprawiam w VCentrum Audi A6, prawidłowo zdiagnozowano awarię układu hamulcowego i zawieszenia. Naprawa rozwiązała całkowicie problem, cenowo również była bardzo konkurencyjna względem innych zakładów. Polecam !

WYŚLIJ ZAPYTANIE