Type and press Enter.

Wszystkie opinie

Opinie klientów

R
Roman Utracki
★★★★★
21 marca 2022
Jestem zadowolony z usługi, chociaż zaniepokoiło mnie wezwanie serwisu (na drugi dzień po usłudze) w celu ponownego napełnienia instalacji klimatyzacji spowodowanej awaria urządzenia. Póki co jest ok. Odbieram to działanie pozytywnie, zobaczymy jak klimatyzacja będzie się sprawować latem. Roman
J
Jędrzej Traczykowski
★★★★★
21 marca 2022
Bardzo polecam. Koszt serwisu poznałem podczas umawiania wizyty i jej faktyczny koszt był zgodny z kosztorysem. Usługi realizowane w szybkim tempie, bardzo miła i profesjonalna obsługa, 'customer care' na najwyższym poziomie.
K
Krystian Kru
★★★★★
21 marca 2022
Po tyg oczekiwania na diagnoze usterki w aso volkswagena odmowili mi naprawy ze wzgledu na niewiedze postanowilem zaufac panom z vcentrum jak sie okazalo byl to strzal w 10 za niskie cisnienie oleju w mojej audi q5 okazala sie byc zatkana odma przyczyna zdiagnozowana i usunieta. Obsluga na bardzo wysokim poziomie panowie traktuja klijenta z szacunkien szczegolne podziekowania dla pana Michala za potraktowanie mojej sprawy priorytetowo za wzgledu na konczacy sie urlop. Pozdrawiam i polecam 🙂
P
Paweł Gasperowicz
★★★★★
21 marca 2022
Korzystam z usług Pani Sylwi Żmudy od kilku lat regularnie w zakresie ubezpieczeń samochodów jak również ubezpieczeń w czasie wyjazdów za granicę. Z czystym sumieniem polecam Panią Sylwię jako profesjonalistkę i kompetentną osobę.
P
Pawel Kolodziejczyk
★★★★★
21 marca 2022
Gorąco polecam VCentrum nie tylko jako dealera samochodowego, ale także ich usługi dot. zakupu polis i doradztwa przy ubezpieczeniach. Pani Sylwia za każdym razem przygotowuje oferty, których zwyczajnie inni brokerzy nie są w stanie przebić, a przy tym jest bardzo kompetentna przy proponowaniu właściwych produktów ubezpieczeniowych.
J
Janusz Meblehot
★★★★★
21 marca 2022
Dla mnie w pełni godna polecenia profesjonalna firma. Dodatkowym plusem dla V Centrum jest to, ze to właśnie TU znalazłem po wielu latach poszukiwania rzadkiej wersji pojazdu. Auto jest nie malowane bezwypadkowe i serwisowane . Kolejnego auta z silnikiem V 8 będę szukał u Was 🙂
J
Joanna Wesołowska
★★★★★
21 marca 2022
Super serwis polecam Wam Pana Waldemara fachowiec i miły.
P
Przemysław Mazur
★★★★★
21 marca 2022
Profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie. Niektóre ASO mogą się uczyć od nich.
L
Lewart Lewandowski
★★★★★
18 marca 2022
Super profesjonalna obsługa, powłoka nałożona super. Auto wygląda jak by wyjechało prosto z fabryki. 100% zadowolenia
N
Nuroslaw Nurecki
★★★★★
18 marca 2022
Polecam! Do VCentrum przyjechałem z dość dużą rysą na masce przy podszybiu. Naprawa wyszła lepiej niż się tego spodziewałem i obyło się bez konieczności lakierowania maski. Potwierdzam opinie z innych komentarzy, że obsługa jest na bardzo wysokim poziomie i cała firma robi bardzo profesjonalne wrażenie.
K
Krzysztof Kozik
★★★★★
18 marca 2022
Najlepsza stacja z jaką się do tej pory spotkałem mam auto w którym w jednej z lamp jest bardzo utrudniony dostęp do regulacji większość stacji kiedyś odsyłała mnie z kwitkiem że trzeba pół auta rozłożyć żeby wyregulować a w tej stacji panowie chic ciężko zrobią bez problemu mila uprzejma życzliwa obsługa auto na przeglądzie jest przejzane od dachu po spod nie ma to tamto jeżdżę na tą stacje autem i motocyklem i będę jeździł dopóki będzie ta stacja istniała gorąco polecam 100% profesonalizm a co za tym idzie bezpiecznie na drodze ponieważ dzięki tak zetelnej obsłudze wiemy co mam zużyte i co należy wymieniac jeszcze raz gorąco polecam.
R
Robert Pysiak
★★★★★
18 marca 2022
Wszystko w jak najlepszym porządku. Pełne sprawdzenie wszystkich parametrów technicznych pojazdu, strefa klienta, szybko i sprawnie.
P
Paulina Kinga
18 marca 2022
W VCentrum likwidowałam szkodę komunikacyjną, którą na początku nieudolnie zajęlam się sama. Po zgłoszeniu do Centrum Likwidacji VCentrum sprawa została załatwiona i nie musiałam się zajmować tą sprawą. Ponadto, szkoda zlikwidowana w sposób mega profesjonalny. Po naprawie nie ma ani śladu a co więcej - malowane fragmenty niczym nie odróżniają się od pozostałych fragmentów auta. Bardzo dziękuję za pomoc!
A
Agnieszka Piechna
★★★★★
18 marca 2022
Fachowa i uprzejma obsługa zawsze frontem do klienta. Wysoka jakość usług. Dbałość o szczegóły. Kilka razy przekonałam się też o nieuczciwości innych warsztatów, bo dopiero podczas wizyty w VCentrum dowiedziałam się o faktycznym stanie rzeczy. Wygodna lokalizacja. Oba punkty mają przestrzeń, gdzie można wygodnie poczekać przy kawie/herbacie. Czyste łazienki. W pobliżu obu punktów jest centrum handlowe i można spokojnie się przejść i załatwić np. jakieś zakupy. Polecanko!
L
Lukasz Szukasz
★★★★★
18 marca 2022
Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Wszelkie formalności zostały "załatwione" za mnie, włącznie z podstawieniem samochodu zastępczego przez Towarzystwo Ubezpieczeniowe.
K
Karolina D
★★★★★
18 marca 2022
Naprawdę fajna obsługa. Naprawdę niedrogo. Miałem spore wgniecenie w klapie aluminiowej mojej Tesli Model X. Jakościowo zrobili super. Niedrogo. 2 tys. z kawałkiem za usługę. Dzięki Panowie! Pozdrawiam, Daniel D.
K
Krzysztof Wencław
★★★★★
18 marca 2022
Bardzo miła i kompetentna ekipa, serwis i dbanie o auto na pierwszym miejscu, konkurencyjne ceny. Polecam!
K
Krzysztof Rudnik
★★★★★
18 marca 2022
Pierwszy raz robiłem przegląd w VCentrum. Sprawna obsługa na etapie oferty i później pracy przy przeglądzie. Jest miejsce gdzie można pracować w trakcie przeglądu.
K
Karol Gruszka
★★★★★
18 marca 2022
Znakomita, fachowa, szybka i warta swojej ceny obsługa. Chłopaki mówią jak jest, nie zlecają niepotrzebnych i kosztownych napraw, cenią czas i portfel klienta. Mocno polecam
I
Izabela Gu
★★★★★
18 marca 2022
Obsługa jak zwykle na wysokim poziomie. Jako klient otrzymałam pełną informację o stanie auta. Pan Radosław Wiśniewski jako opiekun klienta przewyższa standardy ASO.
M
Michal Dziuba
★★★★★
18 marca 2022
Mieliśmy nieciekawy "wypadek" z akumulatorem i alternatorem. Po wcześniejszym telefonie, podstawiliśmy auto lawetą pod warsztat i Panowie szybko zajęli się usterką, przy okazji wymieniliśmy olej w silniku. Super obsługa, polecam i na pewno będę się u Was serwisował. 🙂
A
Adam Lamentowicz
★★★★★
18 marca 2022
Bardzo dobrej jakosci uslugi. Profesjonalizm powyzej wiekszosci ASO, a napewno zdecydowanie powyzej jakosci ASO JLR w Warszawie. Ceny odzwierciedlaja jakosc ale sa nizsze od ASO. Polecam.
A
Ala Sajewicz
★★★★★
18 marca 2022
Na początek świetny kontakt z kompetentnym doradcą i dobra diagnoza usterki - problemu z przednią szybą. Naprawa bez zarzutu, w przewidzianym czasie i według kosztorysu. Miłym zaskoczeniem na koniec było odebranie czystego auta. Już wiem, gdzie warto wrócić na przegląd i konserwację.
M
Mateusz Es
★★★★★
18 marca 2022
Do VCentrum udałem się zaraz po zakupie samochodu, z polecenia. Zdecydowanie najlepszy serwis w Warszawie i okolicy, jaki znam. Poziom obsługi klienta, terminowość i jakość usług 5/5.
E
Ernest Kuchar
★★★★★
18 marca 2022
Jedyny serwis w Warszawie, który oferuje usługę door to door. Jestem bardzo zadowolony i będę regularnie korzystał. Polecam z przekonaniem po sprawdzeniu w praktyce.
A
Adam Napierajski
★★★★★
18 marca 2022
Mega profesjonalizm. Poradzili sobie z problemem w mojej 911, na którym poległo kilku innych mechaników. Dziękuję Panowie za pomoc.
C
Czarek Bajera
★★★★★
18 marca 2022
Serwisuję już tutaj drugi samochód i nie mam większych uwag. Jakość serwisu autoryzowanego 30% taniej. Mechanika i elektronika zawsze trafnie zdiagnozowana za pierwszym razem, a ostatnio także naprawa blacharska zrobiona idealnie. Jeśli kiedykolwiek miałem uwagi do innych napraw, wszystko było poprawiane sprawnie i bezkosztowo z mojej strony. VCentrum to jedyny serwis, który do tej pory mnie nie zawiódł i z którym współpracuje tak długo. Polecam.
M
Monika Kowal
★★★★★
18 marca 2022
To jest moja kolejna wizyta w serwisie VCentrum , która zakończyła się dużym zadowoleniem po odebraniu samochodu. Zlecałem już przeglądy ogólne, naprawy układu hamulcowego (tarcze, klocki) , diagnostykę komputerową czy doposażenie BMW X5 w kamerę cofania wraz z jej adaptacją. Także wszechstronne wizyty, które były zawsze wykonane w czasie umówionym, zawsze na najwyższym poziomie ze wsparciem telefonicznym kierownika serwisu (pana Jacka) i który na bieżąco przekazuje informacje o stanie naprawy , bądź informacje wymagające ustaleń w trakcie naprawy. Tym razem wyzwaniem było znalezienie stuków (luzów) w zawieszeniu przednim, które ujawniały się nieregularnie. Poszukiwania wymusiły częściowe rozpięcie kilku elementów zawieszenia by dotrzeć do miejsca które pozwoliło potwierdzić właściwy element do wymiany, a co nie było jednoznaczne nawet na urządzeniach sprawdzających. Jednym zdaniem, bardzo sprawnie, profesjonalnie i w bardzo miłej i przyjaznej atmosferze przebiegła kolejna wizyta. Czego chcieć więcej :)? mogę tylko z czystym sumieniem polecić nowym klientom serwis VCentrum , który zapewnia profesjonalną obsługę przy sporo niższych kosztach serwisowych . Polecam i pozdrawiam 🙂
T
Tomasz Krysa
★★★★★
18 marca 2022
Kilka razy zlecalem w tym serwisie przeglad samochodu przed zakupem i zawsze był zrobiony b. dobrze (wyszły na jaw kosztowne do usunięcia mankamenty). Dodatkowo w innym aucie (ale też Audi) miałem problem z rozładowywaniem akumulatora, który sprawnie został zdiagnozowany i skutecznie naprawiony. Ostatnio przyjechalem z problemem wykrywania nieistniejacej przeszkody przez czujnik parkowania. Szybko okazało się, że problemem jest nieznacznie odstająca ramka z tablicą rejestracyjną. Dostałem gratis nową ramkę i zadowolony pojechałem do domu. Także polecam ten serwis :).
G
Grzegorz Brzeziński
★★★★★
18 marca 2022
Szczerze mogę polecić wszystkim ten serwis, obsługa na najwyższym poziomie. Po wizycie u mnich moje Audi nie chce jeździć do innych serwisów.
B
Bartłomiej Sawa
★★★★★
18 marca 2022
Bardzo profesjonalny serwis, uprzejma obsługa klienta a także szybka wymiana podzespołów mechaniki pojazdu, bezproblemowo i solidnie. Polecam każdemu użytkownikowi marki Volkswagen.
M
Marcin Zatyka
★★★★★
18 marca 2022
Jestem klientem Vcentrum od kilku lat, serwisuje u nich swoje Volvo, serwis zawsze jest kompletny i w dobrej cenie, a samochód po serwisie jest umyty. Od niedawna serwisuje i naprawiam w VCentrum Audi A6, prawidłowo zdiagnozowano awarię układu hamulcowego i zawieszenia. Naprawa rozwiązała całkowicie problem, cenowo również była bardzo konkurencyjna względem innych zakładów. Polecam !

WYŚLIJ ZAPYTANIE

    Przepraszamy, ale musieliśmy. Ta strona korzysta z plików cookies w celach korzystania z narzędzi analitycznych. reklamowych i społecznościowych. Więcej o plikach cookies

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close